Лого - Ванеса Берк Транс Ванеса Берк Транс За насКонтейнери за строителни отпадъциПътна помощТранспортни услуги keyboard_arrow_downБлогКонтакти

За нас

„Ванеса Берк Транс“ е фирма за управление на строителни отпадъци. Ние предлагаме доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци, пътна помощ и други транспортни услуги от 2016 г. в София и страната.

Благодарение на отговорността и на ефективността на нашите служители нашата фирма има репутация на надеждна и отговорна организация. Извършваме своята дейност в пълно съответствие със всичките нормативни и законови разпоредби. Отпадъците се извозват за депониране на лицензираното депо „Враждебна“.

Сътрудниците на Ванеса Берк Транс са задружен колектив от специалисти, обединени от обща цел, разбирателство и постигане на успех. Основните ни ценности са професионализъм, усилена работа, точност, гъвкавост, бързина, ангажираност, индивидуалност и уважение към клиента. В благоприятна атмосфера на приятелска подкрепа има начин да се решат и най-трудните проблеми, да се приложат идеите и да се постигат целите, които нашите клиенти ни поставят.

Нашият екип

Управител - Ванеса Берк Транс

Управител

"Ванеса Берк Транс" е основана от Анатолий Павлов 2016 г. Юрист по образование, той ефективно и професионално ръководи и контролира дейността на фирмата. Основната цел за създаването на фирмата е управлението на строителните отпадъци, пътна помощ и транспортни услуги. Нашият управител има солиден професионален опит в сферата на строителството и транспорта. Притежава управленски опит на екипи и бизнес процеси.

Спедитор

Спедитор

Рогнеда Тенева е наш дългогодишен сътрудник. Присъединява се към екипа на Ванеса Берк Транс ЕООД при самото и създаване през 2016 г. като спедитор. Започва професионалното си развитие в сферата на транспорта през далечната 2006 г. Владее четири езика.

Нашите предимства

Работата с нас има значителни предимства:

  • Извозваме контейнерите за строителни отпадъци във всеки ден от седмицата;
  • Достъпни цени;
  • Достъп до всичките квартали в София;
  • Голям специализиран автопарк;
  • Отстъпки за лоялни клиенти.

Нерегулярното изхвърляне на отпадъци неизбежно води до замърсяване на околната среда и влошава екологическата обстановка. Затова е много важно организацията на системното им изхвърляне - важна задача на всяко едно предприятие. Фирмата ни предоставя както еднократни услуги, така и програми за дългосрочно сътрудничество. Оптимизацията на работата и професионалното отношение ни позволява да предоставяме нашите услуги на топ цени.

Нашите лицензи и разрешителни

Разполагаме с лиценз за извършване на превоз издаден от Дирекция Автомобилна Администрация:

Лиценз за автомобилен превоз - Ванеса Берк Транс

Разрешително за превоз на строителни отпадъци издаден от Регионална Здравна Инспекция

Разрешително за превоз на строителни отпадъци 1 - Ванеса Берк ТрансРазрешително за превоз на строителни отпадъци 2 - Ванеса Берк Транс

Удостоверение за “Пътна помощ” издадено от Агенция Пътна Инфраструктура

Удостоверение за пътна помощ - Ванеса Берк Транс

Удостоверение за професионална компетентност за автомобилен превоз на товари

Удостоверение за за професионална компетентност за автомобилен превоз на товари - Ванеса Берк Транс

Нашият автопарк включва:

  • Мултилифтове за контейнери;
  • Бусове с максимално допустима маса 1,5 т.;
  • Самосвал с максимална допустима маса 2,5 т.;
  • Пътна помощ.
Ванеса Берк Транс - Лого
Ванеса Берк Транс

"Ванеса Берк Транс" предлага широк спектър от транспортни услуги в София и страната. Основната ни дейност е доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци.