Лого - Ванеса Берк Транс Ванеса Берк Транс За насКонтейнери за строителни отпадъциПътна помощТранспортни услуги keyboard_arrow_downБлогКонтакти

Услуги със самосвал

Извозване на инертни материали

"Ванеса Берк Транс" извършва транспортни услуги със самосвал до 2,5 тона в София и страната. Услугите със самосвал се прилагат доста широко в различни области. На първо място това са товарните превози. Добрият капацитет на автомобилите позволява да се работи с оптимални обеми товар което от своя страна намалява разходите за транспорт. Ние предлагаме всякакъв вид товарни превози.

Нашите услуги включват доставка и извозване на насипни материали:

  • Пясък;
  • Чакъл;
  • Филц;
  • Цимент;
  • Вар;
  • Баластра;
  • Земна маса и други.

Превозваме дърва, въглища и пелети. Доставяме строителни материали, дървен материал, кофраж, скеле и други, до Вашия строителен обект. Извозваме строителни отпадъци със самосвал до лицензирано сметище. Извозваме стари мебели до лицензирано сметище. Предоставяме най-добрите транспортни услуги на изгодни цени. Бъдете уверени в качеството на предоставеният от нас превоз!

Транспортни услуги със самосвал цени

Цената на транспорта се образува в зависимост от разстоянието и от обема/теглото на товара. Посочените цени са за един адрес на товарене и един адрес на разтоварване. За два и повече адреса цената е по договаряне. За извършване на превоз в рамките на София е желателно изготвяне на договор или заявка. При транспорт извън София изготвянето на договор е задължително.

Вид МПСЦена на час гр. СофияЦена на курс София областЦена на км в страната
Самосвал до 2,5 тона25-35 лв.60-150 лв.0,80-0,90 лв.

Цените са в лева, без ДДС. Плащането се извършва в брой или по банков път.

Бърза доставка в София и страната

Ние гарантираме бърза реакция и извършваме транспорта само за няколко часа.

Изгодни цени

Ние предлагаме достъпни транспортни услуги за всеки.

Оптимални транспортни услуги

Може би искате да превозите инертни материали, пясък, чакъл, земна маса или строителни отпадъци. Ние сме решението!

Транспортни услуги със самосвал в София

Бус мерцедес

Разполагаме със самосвал с товароносимост до 2500 кг, с тристранно разтоварване. Ежедневно превозваме и предлагаме на нашите клиенти най-доброто обслужване. Ако Вашият товар се намира в район достъпен само за малък самосвал, ние сме решението! Реагираме бързо, коректно и на достъпни цени!

Ремонтирате апартамента си и не знаете какво да правите със строителните отпадъци? Искате да изхвърлите старата си мебел? Трябват Ви строителни материали, но нямате превоз? Ние можем да решим Вашите проблеми, обадете ни се на тел. 0890 26 27 28 и Ви гарантираме бърз и сигурен транспорт!

Ванеса Берк Транс - Лого
Ванеса Берк Транс

"Ванеса Берк Транс" предлага широк спектър от транспортни услуги в София и страната. Основната ни дейност е доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци.