Лого - Ванеса Берк Транс Ванеса Берк Транс За насКонтейнери за строителни отпадъциПътна помощТранспортни услуги keyboard_arrow_downБлогКонтакти

Товарно такси в София

Товарен бус

Товарното такси е по-удобно и по-мобилно от обичайният товарен превоз в София. Пристигаме на адрес до 20 мин. по всяко време на денонощието. Ванеса Берк Транс ви осигурява най-бързото и най-ефективното преместване на дома, офиса или превоз на товари.

Товарно такси в София - цени

Цените са в лева, без ДДС. Плащането за транспорта се извършва в брой или по банков път.

Вид МПСМестоположениеЦена
Бус до 1500 кгСофия25-30 лв./час
Бус до 1500 кгСофия област60-150 лв./курс
Самосвал до 2500 кгСофия25-35 лв./час
Самосвал до 2500 кгСофия област60-150 лв./курс

* Минималното време за наемане – 2 часа.

Препоръчително е Вашият багаж да бъде предварително опакован.

Необходимо е да заявите транспорта 24 часа преди превоза.

Преместване на дома

Ако сте решили да преместите дома си или офиса, трудно ще се справите без квалифицирана помощ. Организирането и изпълнението на междуградски транспорт или в София е отговорна задача, изискваща определени инвестиции. Защо да плащате повече, когато нашите услуги ви позволяват да получите качествено изпълнение на минимална цена. В почивните дни предлагаме транспортни услуги на двойна тарифа спрямо посочените цени. За постоянни клиенти предлагаме добри отстъпки.

Нашият екип ще Ви помогне да транспортирате вашите вещи в новия ви дом, бързо, без риск от увреждане и на достъпни цени. Ще преместим вашата покъщнина между градове или в същият град.

Ние ще организираме вашето преместване, като ви предлагаме следните предимства:

  • Учтиви шофьори;
  • Внимателно и бързо превозване;
  • Достъпни цени;
  • Доставянето на автомобила в уговореният час.

Преместване на офиса

Бързото и професионално преместване на офиса Ви позволява да съхраните темповете на работа, да гарантирате целостта на офисните принадлежности, да спестите време и неусетно да преместите Вашият офис. Стриктно спазваме сроковете за доставка.

От магазина до дома

Холна гарнитура, хладилник, море от продукти, доставки на пратки – как да ги доставите вкъщи? Ванеса Берк Транс ще достави Вас и вашите покупки от всеки хипермаркет до вашата къща само за 50 лв! Обадете се по всяко време!

Често задавани въпроси

Изгодно за всички

Трябва да доставите стоки до магазина, материали на строителната площадка, оборудване или мебели в новият ви апартамент? С Ванеса Берк Транс може да превозите всичко на изгодна цена, обадете се веднага за да заявите превоз на 0890 26 27 28!

  • Заявете такси;
  • Бърз и внимателен транспорт;
  • Достъпни цени;
  • Работим и през почивните дни.

Нашата услуга е изключително удобна в случай че искате да преместите своята покъщнина или офис мебели. Ако ви е необходима помощ за товарене и разтоварване, необходимо е да направите предварителна заявка за наличие на свободни работници за товаро-разтоварна дейност. Ние ще превозим вашите вещи безопасно и в най-кратки срокове!

Ванеса Берк Транс - Лого
Ванеса Берк Транс

"Ванеса Берк Транс" предлага широк спектър от транспортни услуги в София и страната. Основната ни дейност е доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци.