Лого - Ванеса Берк Транс Ванеса Берк Транс За насКонтейнери за строителни отпадъциПътна помощТранспортни услуги keyboard_arrow_downБлогКонтакти

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ в софия

Товарни превози в София

„Ванеса Берк Транс“ ЕООД извършва транспортни услуги, товарни превози и товарен транспорт в София-град и София област, професионално и на достъпни цени. Бързо ще преместим в рамките на града или областта вашият – апартамент или офис, ще доставим вашите стоки. Бързо, евтино, компетентно ще организираме процеса на доставка.

Товарните превози са един от най-търсените видове услуги. Това не е изненадващо, тъй-като товарният превоз помага за решаването на проблемите които възникват при преместването на дома или офиса, както и на проблемите с доставката на мебели и други обемни неща до местоназначението.

Най-важното условие и залог за успешен транспорт е изборът на надеждна и професионална фирма. Услугите на транспортни фирми, които не са надеждни, могат да доведат до неправилно изпълнение на услугата и даже да причинят загуби. Ето защо, към намирането на правилният партньор трябва да се подхожда много внимателно. Това че сте на нашият сайт, означава че сте намерили най-подходящият партньор!

„Ванеса Берк Транс“ ЕООД извършва бързи и качествени транспортни услуги в София и областта, със стриктно спазване на всичките изисквания на клиента.

Ако искате да организирате:

  • преместване на дома или офиса без риск или загуби;
  • доставка на обемни и тежки неща;
  • извозване на стари мебели;

на достъпни цени, тогава незабавно се свържете с нас и заявете превоза!

Ние сме координиран екип от професионалисти, с висока степен на квалификация и богат опит. Работим в София и София област. За нас не съществуват трудности при извършване на транспорта.

Ние успешно реализираме своята дейност, а нашите цени за транспорта са под средните пазарни цени. Чрез предлагането на качествени и професионални услуги успяхме надеждно да затвърдим позициите си на пазара, да спечелим доверието на огромен брой клиенти и да придобием безупречна репутация.

Транспортни услуги в София - цени

Цената на превоза зависи от теглото и обема на товара, както и от разстоянието на което е необходимо да се превози. Извършваме превоз на товари до 1500 кг. с бус или самосвал. Всеки транспорт включва опитен шофьор, укрепване на товара. При нужда от товаро-разтоварни дейности е необходимо предварително запитване за наличие на свободни работници.

Цените са в лева, без ДДС. Плащането за транспорта се извършва в брой или по банков път.

Вид МПСМестоположениеЦена
Бус до 1500 кгСофия25-30 лв./час
Бус до 1500 кгСофия област60-150 лв./курс
Самосвал до 2500 кгСофия25-35 лв./час
Самосвал до 2500 кгСофия област60-150 лв./курс

* Минималното време за наемане – 2 часа.

Товарен транспорт в София

Реализирайки доставките ние действаме в интерес на клиентите и строго следим за това, услугата да е качествена, рационална, целесъобразна, сигурна и печеливша за Вас от икономическа гледна точка. Ние разполагаме с голямо разнообразие от товарни автомобили и с удобно местоположение на паркинг места в София. Най-често използваме, за извършване на товарен транспорт бусове до 1500 кг. Нашите бусове имат различна товароносимост и обеми. Ние реализираме товарни превози качествено и на достъпни цени.

Предоставянето на транспортни услуги е основната специализация на нашата фирма. За да заявите товарен транспорт обадете се на 0890 26 27 28!

Ванеса Берк Транс - Лого
Ванеса Берк Транс

"Ванеса Берк Транс" предлага широк спектър от транспортни услуги в София и страната. Основната ни дейност е доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци.