Лого - Ванеса Берк Транс Ванеса Берк Транс За насКонтейнери за строителни отпадъциПътна помощТранспортни услуги keyboard_arrow_downБлогКонтакти

Контейнери за строителни отпадъци

Контейнеровози

“Ванеса Берк Транс” ЕООД предлага контролирано и лицензирано извозване на контейнери за строителни отпадъци в град София и околността. Правилното изхвърляне на строителните и битовите отпадъци е един от начините за предотвратяване на екологичните проблеми, които вече са налице в големите градове. Своевременното и правилното изхвърляне на отпадъци, което включва извършване на всичките необходими работи в съответствие със законовите разпоредби, предотвратява замърсяването на околната среда.

Всеки един ремонт е комплексен процес. Той се усложнява с наличието на строителни отпадъци които се формират при изпълнението на различните строително-ремонтни и довършителни работи. Съществуват определени законодателни норми за транспортиране и третиране на строителните отпадъци. Неспазването на тези норми води до налагане на административни глоби от компетентните органи.

Изхвърлянето в битовите контейнери на тухли, кутии от боя, дъски и други строителни материали е абсолютно забранено. За строителни отпадъци се считат материалите които са неизползваеми, като: части от греди, армировка, демонтирани подови и стенни покрития и други отпадъци които се получават при ремонт.

Контейнери за строителни отпадъци - София

4 м3
Цена за 4 кубиков контейнер

80-100 лв. без ДДС

6 м3
Цена за 6 кубиков контейнер

100-120 лв. без ДДС

7 м3
Цена за 7 кубиков контейнер

120-140 лв. без ДДС

8 м3
Цена за 8 кубиков контейнер

140-160 лв. без ДДС

10 м3
Цена за 10м3

180-190 лв. без ДДС

Посочените цени са за доставка и извозване на един контейнер с престой - до 5 дни, с включена такса смет. За товарене и почистване на боклуци е необходимо предварително запитване за наличие на свободен персонал. Предлагаме 5 вида контейнери: 4 кубиков контейнер, 6 кубиков контейнер, 7 кубиков контейнер, 8 кубиков контейнер и 10 кубиков . Със 10 кубиковите контейнери се извозват само леки отпадъци. За да може да бъде вдигнат контейнера от 10м3 не трябва да бъде натоварен със бетон, тухли, земя.

При поръчване на контейнер за извозване на отпадъци е необходимо предварително да подсигурите място за него и достъп за камиона. Обезопасяването на контейнера е отговорност на клиента. Плащането на контейнера се осъществява при доставянето му. Забранено е претоварването на контейнера, отпадъците не трябва да надхвърлят ръба на контейнера.

Често задавани въпроси относно контейнерите под наем

Защо да поръчате при нас контейнер под наем:

Достъпни цени

Извозваме отпадъците на достъпни цени

Работим в София

Работим във град София и областта

Точност и коректност

Разполагаме със собствен автопарк

Винаги сме на линия

Професионално и качествено обслужване

Какви са затрудненията при доставка на контейнерите за отпадъци

 • Тесни улици и тесни дворове в централната част на града затруднява натрупването на отпадъци и извозването им на сметището.
 • Забраната за движение на камиони в определени райони.

“Ванеса Берк Транс” ЕООД знае как да събере и да извози Вашият отпадък на сметището

 • Използваме контейнери за събиране на строителните отпадъци.
 • Извозваме отпадъците от труднодостъпните места със самосвал.

В контейнерите се събират отпадъци без предварително събиране в чували – което е по-подходящо за едрогабаритни отпадъци. На местата където не е позволен достъпа на камиони, е по-подходящо използването със самосвал. За тях действат правилата на леките автомобили, и разхода за гориво е по-нисък. По желание на клиента предлагаме и услуги за изнасяне и натоварване. За да заявите услугата за изнасяне и натоварване е необходима предварителна предварителна заявка и потвърждение за наличен свободен персонал.

На кой да доверите изхвърлянето на Вашите строителни отпадъци?

Основните причини за да се доверите на специализираните организации:

 • Наличието на разрешително за транспортиране и третиране на отпадъците издадено от Регионалната Здравна Инспекция.
 • Наличието на собствен специализиран транспорт, голям избор на контейнери с различен обем.
 • Квалифициран персонал и коректно отношение.
 • Предоставяне на необходимата документация.

Изхвърлянето на строителните отпадъци може да доверите само на надеждна компания която има съответното разрешително. „Ванеса Берк Транс“ извършва лицензирано извозване на строителни отпадъци в град София в строго съответствие със Закона за управление на отпадъците.

 • Разполагаме със съвременна специализирана техника:
  • Мултилифтове;
  • Самосвал;
  • Бусове.
 • Спазваме сроковете за доставка и извозване на контейнерите.
 • Познания и опит в тази сфера.

Наличието на собствен транспорт ни позволява да работим самостоятелно, без използването на подизпълнители. По този начин предлаганите от нас услуги са на достъпна цена и с кратки срокове на изпълнение.

Контейнери под наем

Контейнер за строителни отпадъци

Намирате се в София и гледате купчината с отпадъци и не знаете какво да направите? Отложихте поръчването на контейнер за извозване на отпадъци за по-натам? Не знаете как да го поръчате?

Ние ще Ви улесним, просто ни се обадете и поръчайте контейнер за строителни отпадъци по телефона! Също така може да ни изпратите съобщение от контактната форма на сайта, като посочите какъв размер предпочитате.

В процеса на работа натрупахме безценен опит, който ни позволява качествено да обслужваме нашите клиенти. Ние работим както с големи компании, малки предприятия, така и с индивидуални клиенти. Но всички доставки на контейнери се изпълняват по едни и същи стандарти: високо качество, минимални срокове, реални цени.

За да поръчате контейнер за боклук в град София или за повече информация, можете да се свържете с нас на тел. 0890 26 27 28 или на имейл vanesa.berktrans@gmail.com и ние ще Ви предложим най-добрата цена и отлични условия за сътрудничество!

(*)(*)(*)(*)(*)
Ванеса Берк Транс - Лого
Ванеса Берк Транс

"Ванеса Берк Транс" предлага широк спектър от транспортни услуги в София и страната. Основната ни дейност е доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци.