Лого - Ванеса Берк Транс Ванеса Берк Транс За насКонтейнери за строителни отпадъциПътна помощТранспортни услуги keyboard_arrow_downБлогКонтакти

ПЪТНА ПОМОЩ

Ванеса Берк Транс е фирма за репатриране и извозване на закъсали или аварирали лекотоварни моторни превозни средства в София и страната. Евтина пътна помощ е популярна услуга на нашата фирма. Нашите автомобили са оборудвани с механизми които позволяват качествено да се извърши товаренето и разтоварването.

Пътна помощ

Постоянният ръст на броят лични и корпоративни автомобили в София води все по-голямото търсене на услугите за репатриране на автомобил. Поради тази причина в София все повече фирми предлагат денонощна пътна помощ. В същото време цените за репатрак услугите могат да варират в широк диапазон в зависимост от възможностите и преценката на всяка една фирма за пътна помощ.

ПЪТНА ПОМОЩ ЦЕНИ

Посочените цени са за транспортиране на повреденото МПС с пътната помощ и и не включват допълнителни услуги. Цената включва товарене, превоз и разтоварване на автомобила. Цените са без ДДС.

За нощна тарифа /21:00 - 08:00/ включително и на официални празници цените за пътна помощ са с 50% по-високи.

Вид МПСЦена град СофияЦена на км в страната пълен/празен
Леки коли39-49 лв.1,00 лв./км
Джип/Ван49-59 лв.1,20 лв./км
Бус59-79 лв.1,20 лв./км
Мотор/Скутер49 лв.0,90 лв./км

Посочените цени за пътна помощ в град София са за до 10 км в посока. При надвишаване на разстоянието е възможно промяна в цената.

При заявка на репатрак и последващ отказ от услугата, се дължи минимална такса според вида моторно превозно средство посочено в таблицата с цените.

При влошени метеорологични условия цените за пътна помощ могат да бъдат завишени.

Извънградски курс включва цена за градски курс до околовръстното на София и цена на километър след околовръстното и в двете посоки. Минималната цена за извънградски курс с репатрак - 70 лв.

При повреда на ходовата част или кормилната уредба на моторното превозно средство се заплащат допълнително 20 лв. на блокирало колело. При липсваща кука се заплаща 10 лв.

При престой над 30 мин. по независещи от нас причини се заплаща допълнително 10 лв. към цената на започнат половин час.

При репатриране на МПС с пътна помощ в подземни паркинги и гаражи се заплаща 20 лв. допълнително. Ако се наложи да репатрираме Вашият автомобил с пътна помощ в планински местности или черни пътища се заплаща допълнително 50% върху цената.

Всичките ни автомобили са снабдени със GPS системи за проследяване.

Пътна помощ Дружба

Регистрация в КАТ

Предоставяме услугата за регистрация на МПС в КАТ без присъствието на клиента. Взимаме Вашият автомобил от уднобно за Вас място, превозваме го до КАТ, следва региствацията му и връщането на удобно място за клиента. За целта е необходимо предоставянето от клиента на нотариално заверено пълномощно на собственика, с което да ни упълномощи да регистрираме МПС-то в КАТ.

Смяна на гуми в София

Натоварването на автомобила от адреса на клиента и доставката му до гумаджийя и закарването на автомобила обратно, без присъствието на клиента. Тази услуга е валидна само за град София.

Подаване на ток

Цената за подаване на ток в рамките на град София е 30 лв. + 1 лв/км. За подаване на ток през нощта цената се увеличава с 50%.

Нашите репатрак предимства

Ефективност
Ефективност - репатрак

Когато се обърнете към нас ще получите качествена репатрак услуга на автомобил по всяко време. Нашата техника ще може да репатрира Вашата кола не само в града но и извън него. Водача ще изчисли най-краткият маршрут.

Достъпност
Достъпност - репатрак

Всеки собственик на автомобил може да се възползва от репатрак, поради достъпните ниски цени за услугата. Разбира се, можете да се опитате да изтеглите колата сами, но това не винаги завършва успешно.

Сигурност
Сигурност - репатрак

Опитните специалисти и професионалното оборудване внимателно ще натоварят на пътната помощ Вашето МПС и ще го извозят до посочената дестинация на изгодни цени.

Гъвкавост
Гъвкавост - репатрак

Пътната помощ ще Ви помогне, в случай ако сте участник в ПТП, или колата Ви се повреди и не може да продължи да се движи, ако водача е в нетрезво състояние или за превозване на нестандартна техника.

Пътна помощ в София

Денонощна пътна помощ в София може да му потрябва на всеки един собственик на автомобил по всяко време. Неочаквана повреда на превозното средство на улицата, на булеварда или при ПТП. Това не е пълният списък на ситуации в които собствениците на автомобилите се обръщат към репатрак услугите. Изборът на репатрак може да Ви затрудни. София е голям град който предлага много възможности за репатриране, и човек трудно би могъл да прецени към кой е по-добре да се обърне.

Много шофьори, попадайки в неприятна ситуация, първо се опитват да решат проблема със собствени сили вместо да извикат репатрак. Тегленето на един аварирал автомобил е доста опасно занимание. Почти всичките моторни превозни средства в днешно време са оборудвани с хидравлично управление и вакуумни усилватели на спирачките. При неработещ двигател, тези системи не работят и при теглянето на повреден автомобил с гъвкава връзка може да се създаде опасна ситуация.

Ние предлагаме евтин пътна помощ в София. Нашата специализирана техника се предвижва максимално бързо. Превозването с репатрак на автомобила се извършва от специалисти с дългогодишен опит. Те знаят как да действат във всички конкретни случаи, благодарение на което успяват да репатрират превозното средство в най-кратки срокове.

РЕПАТРАК – БЪРЗ, НАДЕЖДЕН И ЕВТИН

Репатрак

Нито един автомобил не е застрахован от неочаквана повреда. Форсмажорни обстоятелства могат да изненадат собственика на автомобила в най-неподходящият момент.

Проблеми със спирачната система, неизправности на двигателя, ПТП – за съжаление са доста често срещнат проблем за шофьорите. В такива случаи автомобила не може да се предвижи самостоятелно и е необходима помощта на специализираната техника.

„Ванеса Берк Транс“ ЕООД е фирма която се специализира в предоставянето на спешна и евтина услуга за пътна помощ, от които от време на време се нуждае всеки един шофьор.

Ние осъществяваме своята репатрак дейност в град София и страната, като реагираме светкавично на запитванията на нашите клиенти. Предоставяме необходимата помощ и съдействие за възможно най-краткото време, което безспорно е наше предимство.

Пътна помощ в София - Младост

Ние предлагаме денонощни услуги за пътна помощ в София, жк. Младост, 7 дни в седмицата. Извършваме евтина пътна помощ с тегло до 2,5 тона. Имаме едни от най-евтините тарифи за жк. Младост от 39 лв. Когато се обаждате е необходимо да предоставите основни данни за колата, като марка, модел и колко тежи колата.

Ванеса Берк Транс ЕООД предоставя качествени денонощни услуги за репатриране на автомобили в София и страната. Намирате се в Младост и вашият автомобил е повреден? В този случай извикайте нашата евтина пътна помощ. Ние винаги се намираме в точното време, точно там където ни чакат за да репатрираме вашият автомобил. Ние ще пристигнем бързо в Младост дори и в пиков час или лошо време. Опитните ни водачи ще гарантират безопасността на вашия автомобил на всички етапи на репатрирането - от товаренето до разтоварването.

Евтина пътна помощ в София - Дружба

Повече от 5 години, с наша помощ шофьорите получават качествени денонощни репатрак услуги при проблеми на пътя. Ако спешно ви се налага да извикате пътна помощ в жк. Дружба, използвайте нашата услуга. Ние осъществяваме денонощно репатриране на леки автомобили, мотори и бусове на най-добри цени. Разполагаме със съвремена техника предназначена за превоз на всякакви автомобили с различни неизправности, и обикновено реагираме в рамките на 30 минути за жк. Дружба.

Обадете се и заявете репатрак в Дружба на най-изгодни цени! Цената за пътна помощ започва от 39 лв. за леки коли. Предоставяме и други допълнителни услуги на добри цени, като подаване на ток, смяна на гума или регистрация в КАТ. Нашите цени са средно с 20% по ниски от тези на повечето конкуренти.

Пътна помощ София - Люлин

Ако ви е необходима пътна помощ град София, жк. Люлин, "Ванеса Берк Транс" е на ваше разположение. Винаги сме готови бързо да репатрираме вашият автомобил на изгодни цени. Можете да извикате репатрак в Люлин в случай на пътнотранспортно произшествие, повреда в електрониката на колата, блокирани колела, спукана гума или за принудително транспортиране на колата.

Нашият екип бързо ще пристигне на мястото на авариралият автомобил по всяко време. Всеки един водач може да разчита на навременна качествена помощ. Доста често се случва да ви свърши горивото, и да нямате бензиностанции наблизо. В такъв случай, ние ще ви помогнем. Репатрак с необходимото гориво ще пристигне в най-кратки срокове.

Цената за пътна помощ за жк. Люлин варира между 39 и 49 лв. За да репатрак е необходимо само да се обадите и да ни съобщите следната информация:

  • Същността на проблема - дали сте катастрофирали, колата е спряла изведнъж, спукана гума, необходимо е да се подаде ток;
  • Местоположението на автомобила - колкото по-точно описвате къде се намирате, толкова по-бързо ще пристигне репатрака;
  • Марката и модела на колата;
  • Приблизително тегло и размери на репатрираното МПС.

Получавайки тази информация ние ще можем да изберем подходящият репатрак и да изчислим точната цена на услугата.

(*)(*)(*)(*)(*)
Ванеса Берк Транс - Лого
Ванеса Берк Транс

"Ванеса Берк Транс" предлага широк спектър от транспортни услуги в София и страната. Основната ни дейност е доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци.