Лого - Ванеса Берк Транс Ванеса Берк Транс За насКонтейнери за строителни отпадъциПътна помощТранспортни услуги keyboard_arrow_downБлогКонтакти

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ

Товарен бус мерцедес

Ванеса Берк Транс предлага висококачествени транспортни услуги на достъпни цени в София и страната. При нас можете да заявите транспортни услуги за доставка на различни домакински уреди, мебели и други стоки. Нашите служители ще изпълнят бързо, компетентно и качествено всяка една възложена задача. Ние предлагаме на нашите клиенти:

  • Голям избор на автомобили;
  • Гарантираме целостта на товара;
  • Обслужваме както физически така и юридически лица;
  • Осигуряваме транспорта за 30 мин.

Основното доказателство за успеха на нашата дейност е всяка успешно изпълнена поръчка. От нашата работа са доволни абсолютно всички клиенти които са заявили транспортни услуги. Доверявайки ни товара, можете да бъдете уверени в професионализма на нашите служители.

Нашата фирма е винаги отворена за диалог и е готова да чуе вашите предложения и препоръки. Ние ще предложим най-добрите и оптимални варианти за решаване на вашите индивидуални задачи.

Транспортни услуги - цени

Цените са в лева, без ДДС. Плащането за транспортната услуга се извършва в брой или по банков път.

Цената на транспортната услуга може да варира в зависимост от теглото/обема на товара и от разстоянието на което е необходимо да се достави товара. Извършваме превоз на товари с бус или самосвал. Цената на транспорта включва опитен шофьор, укрепване на товара и самият транспорт. Всеки наш авомобил разполага с GPS устройство.

Вид МПСЛокацияЦена
Бус до 1500 кгСофия25-30 лв./час
Бус до 1500 кгСофия област60-150 лв./курс
Бус до 1500 кгВ страната0,70-0,80 лв./км
Самосвал до 2500 кгСофия25-35 лв./час
Самосвал до 2500 кгСофия област60-150 лв./курс
Самосвал до 2500 кгВ страната0,80-0,90 лв./км

Безопасни товарни превози

Организираме товарният транспорт в съответствие със всички нормативни и технически изисквания. Служителите на нашата фирма отлично знаят как да транспортират Вашият товар ефективно и с минимални разходи. Преди всяко тръгване те проверяват надеждното фиксиране на товара. При изчисляването на цената на товарния превоз ние взимаме предвид разстоянието, вида на товара, условията на транспортирането му, вида на превозното средство.

Ние превозваме:

  • строителни материали
  • мебели
  • техника
  • оборудване и др.
Транспортни услуги

Със всяка една заявка на транспортни услуги доказваме, че можем да предложим по-качествени услуги за превоз на товари. Когато казваме качество в тази област, се позоваваме на следните аспекти. Внимателна работа с товарите, помощ при опаковка на чупливи неща, правилно закрепване в товарното пространство, избор на предпочитан маршрут за транспортиране.

Спазвайки определени правила, ние успяхме да привлечем много лоялни клиенти. Те от своя страна са ни препоръчали на други свои познати. По този начин и двете страни са спечелили, клиента остава доволен от получената транспортна услуга, и ние печелим добра репутация.

Не се обръщайте към съмнителни хора, които публикуват обяви за доставка на стоки, които обещават невероятна цена. Целта им е да Ви привлекат с невероятна оферта за транспортни услуги, която със времето ще се промени. В доста такива случаи, клиента остава без товар или с повреден такъв. Обръщайки се към такива хора, които не се легитимират, можете всъщност да получите впоследствие различна цена или част от Вашите вещи да изчезнат. Ние винаги отговаряме за качеството на нашите транспортни услуги.

Ванеса Берк Транс - Лого
Ванеса Берк Транс

"Ванеса Берк Транс" предлага широк спектър от транспортни услуги в София и страната. Основната ни дейност е доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци.